Home Historie Berging Pechhulp Transport Werkplaats Inleveren vervangauto
Als U ons nodig heeft staan wij voor U klaar Als U ons nodig heeft staan wij voor U klaar Als U ons nodig heeft staan wij voor U klaar Als U ons nodig heeft staan wij voor U klaar Als U ons nodig heeft staan wij voor U klaar Als U ons nodig heeft staan wij voor U klaar
Actueel
// Recente werkzaamheden
// Nieuws
// Werkgebied
// Wagenpark
// Veel gestelde vragen
// Ervaringen
// Milieu en duurzaamheid
// Inkoop schade,- en sloop auto`s
// Doorgeven eindbestemming
// Offerte autotransport
Contact
// Route
// Contact gegevens
// Vacatures
// Opdrachtgevers
// Links

//

Berging

Indien een voertuig in Nedeland verzekerd is heeft dit voertuig recht op gratis takelen bij een ongeval. LET OP dit geldt OOK als het voertuig slechts WA verzekerd is! Dit gaat NIET ten koste van Uw No-claim korting! Schuldvraag speeld geen rol. De voorwaarde is wel dat de Berging geschiedt door de berger die een overeenkomst heeft met de alarmcentrale voor een bepaald rayon. Dus bent U WA verzekerd en heeft U een probleem, ga dat niet zelf aan de slag maar bel een erkende berger dit wordt altijd vergoed door Uw verzekering.

Molenschut Leende 1Ga niets op eigen initiatief doen, twijfelt U aan de schade: niet rijden, er zitten diverse sensoren vlak achter de bumper, die bij de minste of geringste aanrijding een behoorlijke schade kunnen veroorzaken indien U besluit om zelf verder te rijden. Ook bestaat de kans dat een auto bij een lichte schade al ontzet kan zijn, de wielophanging kan bij de minste of geringste aanrijding al scheef staan, vaak ziet men dit over het hoofd met alle risico`s van dien. Als er dan iets gebeurd kan dit een reden zijn voor de verzekering om niet uit te keren immers had u het voertuig maar door een erkende berger moeten laten takelen.
U bent dan aansprakelijk!

Laat dit aan ons over, onze voertuigen zijn ingericht om veilig te werken, onze mensen hebben speciale kleding aan. Indien er schade ontstaat tijdens het bergenzijn wij er voor verzekerd, wij laten de ongevalsplaats schoon en milieuvriendelijk achter, en kune eventuele schade aan wegmeubilair melden.

Op Uw groene kaart staat een alarmnummer van Uw verzekering als U dit nummer belt dan sturen zij een takelwagen ter plaatse. Ons streven is om binnen 30 minuten terplaatse te zijn.

Na berging van Uw voertuig heeft U ook recht op doortransport van Uw voertuig door heel Nederland naar een bestemming van Uw keuze. Meestal is het vervoer van inzitenden per taxi naar 1 bestemming ook verzekerd. Het gebeurd ook dat de alarmcentrale een vervangauto inzet zodat U zelf naar huis kunt rijden.

Wij beschikken over vervangend vervoer zodat U na stranding Uw weg weer voort kunt zetten. Ook hiervoor geldt vraag naar de voorwaarden.

A2 Leende 10U bepaald naar welke bestemming het voertuig wordt gebracht. Bij Leaseauto`s en bedrijfsauto`s gaat dit in overleg met de of de eigenaar van het voertuig. Voor het doortransport vanaf de bergingsbedrijf naar het door U bepaalde losadres, geld ook dat dit geschied door de berger die een contract heeft met de alarmcentrale waarbij Uw verzekering is aangesloten.

Ons rayon is de gemeente Asten, Cranendonk, Deurne, Heeze-Leende, Nederweert, Someren en Weert dit wordt bediend vanuit de vestiging Leende, en de gemeenten Bergeijk, Eersel, Bladel en Reusel worden bediend vanuit de vestiging Eersel. Echter indien u in Belgie net over de grens gestrand bent dan kunt U ons ook bellen wij regelen dit dan met Uw verzekering.

©2017 Sprankenis V.O.F.