Home Historie Berging Pechhulp Transport Werkplaats Inleveren vervangauto
Actueel
// Recente werkzaamheden
// Nieuws
// Werkgebied
// Wagenpark
// Veel gestelde vragen
// Ervaringen
// Milieu en duurzaamheid
// Inkoop schade,- en sloop auto`s
// Doorgeven eindbestemming
// Offerte autotransport
Contact
// Route
// Contact gegevens
// Vacatures
// Opdrachtgevers
// Links

//

Ervaringen

GdeG
2017 06 met pech onderweg op A67, na contact met dealer was de takelwagen zo ter plaatse en ons deskundig geholpen zodat we door konden naar de dealer voor verder diagnose en reparatie.... chauffeur...bedankt.

Jacqueline Kerkhove
Wij willen Bart Hoeks hartelijk bedanken voor de geweldige hulp die hij ons heeft geboden toen wij met onze auto in een weiland vast stonden. Mede dankzij Bart is ons weekendje weg met ons dames voetbalteam toch nog een succes geworden!! Nogmaals, bedankt Bart! Groetjes van de meeuwen dames uit Zoutelande, Zeeland!

fam.baauw
vandaag een ongeluk gehad op de a2,bij nederweert.berger was snel ter plaatse en heeft ons keurig geholpen,met vervoer naar huis te regelen en alles door te geven aan de verzekering.we zijn keurig en vriendelijk behandelt.bedankt en een dikke pluim voor de mensen van dit bedrijf

Daphne Vosters
Ineens hield mijn auto er volledig mee op en ik stond stil... Gelukkig kwam Wil al snel naar mijn auto kijken en hij verleende geweldige service! Hij zorgde er voor dat mijn auto netjes bij mijn eigen garage werd afgezet in mijn dorp en dat ik ook netjes thuis werd gebracht. TOP!! Wat een geweldige extra service, bedankt!!

Paul van MAIN Energie
Heel erg tevreden over de goede en snelle service! Ik ben blij dat ik zo snel geholpen ben en kreeg heerlijke koffie van de heren aangeboden. Geweldig gedaan heren! Top. Ik hoop alleen niet tot heel snel!

Bastiaan
Heel goed geholpen gisteren toen mijn auto in panne viel op de A67 op weg van mijn werk naar huis in BelgiŰ. Eerst naar de garage gebracht in Eersel. Daar bleek dat mijn auto niet meteen gerepareerd kon worden. Daarom werd de auto naar de garage in Geel gebracht voor reparatie en ik kon meerijden met Wil in de vrachtauto die mij goed geholpen heeft.

Claartje van Oosterum
Ik stond met pech in Arendonk bij de plasticfabriek een tijdje geleden. Het duurde even voordat ze er waren, maar de hulp was fantastisch. Wat laat, maar nog bedankt voor de service.

Karin Geevers
31 juli 2015
Service, hulpvaardigheid en betrokkenheid is in het kort onze ervaring. Op weg naar onze vakantiebestemming kreeg ik pech aan mijn auto op de snelweg. Wij zijn snel en vakkundig weggesleept en het mankement was snel verholpen. Dat niet alleen, er werd goed met ons meegedacht! Super en nogmaals bedankt. Wij gaan dit verhaal zeker rondvertellen!

Fam Nijhuis
We hadden vanmiddag pech met onze electrische fiets na een telefoontje werden we binnen de korstmogelijke tijd opgehaald door jullie bedrijf en werden we keurig "thuis" gebracht naar de camping in Diessen Nogmaals bedankt voor de geweldige service van jullie incl de chauffeur!!

Milou
op de zondagochtend binnen 20 min in Eersel vanuit Leende om mijn auto uit de sloot te trekken. Zeer netjes, en helemaal schade vrij. Wat een top service! Dikke complimenten van mij!

Marleen Ackerman
Zaterdag met pech in Lommel,BelgiŰ.
Chauffeur was na een half uur al ter plaatse>>>super snel dus.
We zagen ons Center Parcs weekend>>hoewel stralend weer overschaduwd door een donkere wolk.
Gelukkig heeft uw chauffeur onze auto grondig onderzocht en zijn we ondanks dat het defect niet ter plekke kon worden opgelost,mede door het advies en de deskundige uitleg van hem ,maandag veilig naar huis kunnen rijden.
Hartelijk dank, jullie bedrijf>> een echte aanrader.

Marieke
Vandaag echt geweldig geholpen door de chauffeur van Sprankenis. Nogmaals super bedankt voor de super service!

Met vriendelijke groet,
Marieke

JosÚ
Bedankt voor de snelle en vriendelijke hulp.
De nieuwe accu zit er al in.

Anne
Zaterdag avond 7 maart kreeg een lekke band. Binnen een half uur was een takelwagen van Sprankenis met ontzettend vriendelijke medewerker ter plekke. Hij heeft mijn auto en mij naar veilige plek gebracht en daar meteen de band vervangen. Echte redder in Nood! Reuze bedankt!

Manon Jorissen
Gisteren mijn auto gekocht daar. Super vriendelijk en eerlijk personeel. Goed geholpen! Top

Henriette Garcia Jansen
Ik stond met een klapband op de A2 bij Leenderhei en had geen pechhulp abonnement en mobiel bijna leeg. De wagen van jullie was er binnen no time en jullie medewerker heeft voor mij na overleg met zijn baas mijn band verwisseld, zonder kosten!!! Niet te geloven dat dit in 2015 nog mogelijk is. Ik breng een dezer dagen gebak langs!! Geweldige service!!! Nogmaals bedankt!!

John
Prima geholpen bij kapotte band. Binnen 10 minuten was de band gemaakt door vriendelijke medewerker.

J. Bisschop
Zaterdag 6 december 2014 snel en professioneel geholpen door Sprankenis. Was zo stom geweest om autosleutel in kofferruimte van auto te leggen en klep dicht te doen van een auto die al op slot zat. Ze waren er binnen 35 minuten na melding. Vakkundig deur opengemaakt. Klasse! Nogmaals bedankt!

Johan
Vandaag, 8 juli 2014, geholpen door Sprankenis met en klap band. Fantastisch geholpen en ik ben zeer tevreden over de extra moeite die gedaan is om me op de beste manier te helpen. Nogmaals dank!!

RenÚ van der Wallen
Gisteren super geholpen door Gerjo.
Door zijn deskundigheid kon ik weer verder rijden.
Het euvel was in enkele minuten verholpen,
een pluim op zijn plaats.
gr. RenÚ.

Kelly van Heugten
Hoi Michel,
Vandaag heb je me geholpen met een lekke band, gelukkig dat renault service ook meedacht en heb je me afgezet bij de Bandencentrale in Helmond.

Bedankt voor je snelle en nette service!

Tim
Gister en zeer zeldzame berging meegemaakt van een rund, die op zeer tragische wijze aan haar einde is gekomen. De professionele wijze waarop berger Tonnie de berging deed, maar zeker ook de manier waarop hij een van de betrokkene bijstond, mag een voorbeeld zijn voor anderen !!
Top gewerkt en een dik compliment is op zijn plaats.

//

Plaats een ervaring

Uw naam:
Uw ervaring:
©2017 Sprankenis V.O.F.