Home Historie Berging Pechhulp Transport Werkplaats Inleveren vervangauto
Geen transport is voor ons te gek Geen transport is voor ons te gek Geen transport is voor ons te gek Geen transport is voor ons te gek Geen transport is voor ons te gek Geen transport is voor ons te gek
Actueel
// Recente werkzaamheden
// Nieuws
// Werkgebied
// Wagenpark
// Veel gestelde vragen
// Ervaringen
// Milieu en duurzaamheid
// Inkoop schade,- en sloop auto`s
// Doorgeven eindbestemming
// Offerte autotransport
Contact
// Route
// Contact gegevens
// Vacatures
// Opdrachtgevers
// Links

//

Transport

Transport DAF En NU (5)

Voor het transport van Uw voertuig bent U bij ons op het juiste adres. 

Wij kunnen maximaal 7 auto`s tegelijk vervoeren en dit probleemloos voor u verzorgen door geheel Europa. Onze 6,- en 7-laders zijn naar onze eigen ervaringen en inzicht opgebouwd en uitgerust, dit mede op de steeds grote wordende voertuigen. Daardoor kunnen wij probleemloos auto`s met dakkoffers, MPV`s, busjes, motoren en kampers tegelijk vervoeren hetgeen op een standaard 8,- 9-lader niet mogelijk is. De opbouwen zijn voorzien van diverse positieve en negatieve verstelbare dekken zodat de kans op beschadiging uiterst klein wordt en er ook binnen de wettelijke eisen vervoerd wordt.

Frans (10) Wij beschikken over moderne gecertificeerde en volledig uitgeruste berging`s- en transportvoertuigen. Deze zijn zodanig opgebouwd dat men probleemloos alle auto`s, bestelauto`s, vrachtauto`s t/m 10 ton en motorfietsen kan vervoeren. Al onze voertuigen zijn voorzien van track en trace met dataverkeer zodat wij al onze opdrachtgevers op elk gewenst moment de status van het transport kunnen doorgeven.

Onze voertuigen zijn uitgerust voor het probleemloos vervoeren van:

  • Voertuigen tot 10000 kg
  • Motorfietsen
  • Oldtimers en klassiekers
  • Graafmachines 
  • PIC 0005Heftruck                                                               
©2017 Sprankenis V.O.F.