Home Historie Berging Pechhulp Transport Werkplaats Inleveren vervangauto
Actueel
// Recente werkzaamheden
// Nieuws
// Werkgebied
// Wagenpark
// Veel gestelde vragen
// Ervaringen
// Milieu en duurzaamheid
// Inkoop schade,- en sloop auto`s
// Doorgeven eindbestemming
// Offerte autotransport
Contact
// Route
// Contact gegevens
// Vacatures
// Opdrachtgevers
// Links

//

Veel gestelde vragen

Wat te doen bij schade of pech?
Blijft U vooral rustig en niet boos. Staat U op een gevaarlijke plaats of op een rijksweg, of zijn er gewonden bel dan 112. Staat U relatief veilig bel dan het alarmnummer op de groene kaart. Degene die U belt zal zorgen dat er een berger naar U toe komt. Ook bij pech belt U het alarmnummer op de groene kaart. Hulp is meeste gevallen gratis.

Wanneer wordt mijn auto geborgen?
Een erkende berger zal proberen om binnen 30 minuten ter plaatsen te zijn om U snel en vakkundig naar een veilige plaats te brengen. Mocht het nodig zijn dat U een taxi of vervangend vervoer nodig heeft dan kunt U mee rijden naar het bergingsbedrijf. Al waar we onder het genot van een kopje koffie zullen zorgen voor een goede afhandeling.

Wat gebeurt er verder met mijn auto?
U kunt zelf, in overleg met de verzekering of leasemaatschappij, bepalen waar uw auto gerepareerd moet worden. Vervolgens zal de berger zorgen dat uw auto op de door u aangegeven bestemming komt.

Wie gaat de kosten betalen?
Alle in nederland gekentekende voertuigen < 3500kg GVW dienen tenminsten WA-verzekerd te zijn. Als uw voertuig voldoet aan deze eisen van de verzekering, dan bent u automatisch verzekerd voor de berging en het transport. De kosten die gemaakt worden, ongeacht de schuldvraag, worden door berekend aan de alarmcentrale van uw verzekeringsmaatschappij. Dit normaal gesproken geen invloed op uw opgebouwde no-claim.

Wat zijn stallingskosten?
Dit zijn kosten die u moet betalen als uw auto langer dan drie dagen bij ons blijft. De eerste drie dagen zijn deze kosten inbegrepen bij de berginskosten en worden automatisch vergoed. Daarna is het uw verantwoordelijkheid en dus van belang dat u spoedig aan ons door geeft waar de auto naar toe mag. Dit om de stallingskosten niet onnodig te laten oplopen.

©2017 Sprankenis V.O.F.