Garage, takel- en bergingsbedrijf Sprankenis

Het is onze prioriteit u als klant zo snel en plezierig mogelijk weer op weg te helpen 24/7.

Sprankenis is een ware duizendpoot met hun takelservice, pechhulp, transportmogelijkheden, en automonteurkwaliteiten. De vestigingen Leende - Eersel - Someren lenen haar diensten uit aan grote alarmcentrales en leasemaatschappijen, maar het bedrijf staat zeker ook haar mannetje voor de particulier, vertelt eigenaar Gerjo Sprankenis.Hij drukt mensen op het hart om niet te aarzelen met het bellen, omdat in de meeste gevallen zijn bedrijf gratis gestrande automobilisten ter plekke helpt. Tevens kan men bij zijn garage terecht voor reparatie, onderhoud en occasions voor de kleine beurs, terwijl sloopauto’s welkom zijn.


Mensen die een ongeval hebben, denken er vaak niet aan om een takelbedrijf zoals Sprankenis te bellen, terwijl dit vaak wel verstandig is. Als een voertuig slechts WA-verzekerd is, is het takelen al gratis, terwijl de no-claimkorting intact blijft. Gerjo Sprankenis: ‘Mensen die bijvoorbeeld in de sloot zijn gereden, laten zich soms helpen door iemand met een tractor. Dan is de kans groot dat de auto beschadigd raakt.’ Sprankenis heeft de nieuwste technieken om auto’s te takelen, bijvoorbeeld ook om kwetsbare elektrische auto’s op te laden. En als er toch iets gebeurt, dan is het bedrijf verzekerd tegen schade.

Maar vaak hoeft er niet eens getakeld worden, omdat het gaat om een lege accu of lekke band. Onze vakmensen helpen zo vaak gestrande mensen terplekke weer op de weg. Het reparatieresultaat van Sprankenis zit ruim boven het landelijk gemiddelde, en de gediplomeerde specialisten zijn meestal binnen een half uur ter plaatse. Moet de auto weg getakeld worden, dan kan Sprankenis een noodreparatie in de garage in Leende, Eersel of Someren verrichten of het voertuig naar een gewenste garage of andere locatie brengen. Het bedrijf regelt voor gedupeerden ook regelmatig vervangend vervoer.

Tevens blinkt Sprankenis uit in transport. Motorfietsen, Oldtimers en Klassiekers en andere voertuigen tot 5.000 kilo worden moeiteloos vervoerd 

Meer informatie is te vinden op deze website.